Visokovrijedne domene

Kada počinjete svoje poslovanje ili pokrećete novi projekt, odabir imena predstavlja prvi veliki problem. Čest razlog frustracije je spoznaja da su domene s Vašim savršeno odabranim imenom odavno zauzete. Ime domene predstavlja svojevrsnu nekretninu u digitalnom svijetu, pa su dobra kratka imena koja se lako pamte i jednostavna za komunikaciju, vrlo cijenjena.

web dev 23

Geodomene

Geodomene su idealne za turizam i lokalne poduzetnike

Geodomene su domene s nazivom mjesta ili područja u kojem se nalazite. Korištenje takvih naziva svom vlasniku daje autoritet u mjestu čije ime je sadržano u nazivu njegove domene. To nije samo percepcija autoriteta. I tražilice će bolje rangirati stranice ako su pretraživani pojmovi sadržani u nazivu domene. Primjeri geodomena su: nekretninezagreb.com, auto-servis-split.hr i sl. Najcjenjenije su naravno 100%-tne geodomene, koje su upravo samo ime mjesta ili regije. Npr. Tribanj.com, Prigorje.com itd. Ove domene pružaju ne samo trenutnu prepoznatljivost, već i fleksibilnost da kroz stvaranje poddomena povećate njenu vrijednost. Npr. auto.prigorje.com, stanovi.precko.com itd.

Za naše korisnike imamo u ponudi rastući broj 100%-tnih .com geodomena.

Generičke domene

Generičke domene za ciljanu prodaju

Naziv Vaše tvrtke u domeni je svakako nužna stvar za Vašu prezentaciju na internetu, međutim dobar generički naziv može ostvariti bolji rezultat kod vaših ciljanih korisnika i veći broj dolazaka na vašu stranicu, jer sadržava općeniti pojam koje vaši kupci traže, a idealan je i za marketnške komunikacije, jer se lako pamti.

Za naše korisnike imamo u ponudi rastući broj komercijalno atraktivnih generičkih domena.

Želite pregovarati o cijeni neke od ovih domena ili je uzeti u najam?

Ostavite nam svoj kontakt i povratno ćemo Vam se javiti.

    Share This