Tehnologija

VINS DIGITAL je kreativna kompanija sa iznimno kratkim vremenom potrebnim za lansiranje proizvoda od ideje do tržišta, jer podršku našim idejama pruža naša informacijska tehnologija najvećim dijelom bazirana na otvorenom kodu.

Tehnološka kompetencija je strateška odrednica tvrtke VINS DIGITAL, jer samo brzim razvojem možemo baš svaku kreativnu ideju sprovesti u djelo, a našim korisnicima ponuditi ne samo nužne, nego i potpuno nove i inovativne informacijske usluge iz prve ruke u najkraćem mogućem roku.

penguin 42936 640

VISOKA VRIJEDNOST

Najbrža realizacija najboljih ideja

Odabirom naših usluga digitalnog oglašavanja i promidžbe niste kupili samo ideje. Kupili ste i realizaciju, te sigurnost da će ideje biti implementirane prije nego Vaša konkurencija dođe do slične ili Vas odluči kopirati, a ako imate dobre ideje, budite sigurni da će se to događati.

Iz tog razloga naša strateška odrednica je iznimno kratko vrijeme od ideje do realizacije, a to postižemo visokim kompetencijama u informacijskim tehnologijama, te vlastitom farmom iznimno brzih i pouzdanih poslužitelja, koje u svakom trenutku možemo upogoniti u misiji ostvarenja Vaše ideje i cilja.

DODATNA VRIJEDNOST

Ispravno korištenje tehnologija

Korištenje tehnologije postalo nam je svima uobičajeno. No jeste li znali da korištenje nekih digitalnih tehnologija na uobičajen način, najčešće uopće ne koristi Vašem poslovanju, nego samo poslovanju kompanije koja Vas je potaknula da je tako koristite? Često se događa da određene uobičajene prakse narušavaju ugled Vaše kompanije ili robne marke, a da toga uopće niste svjesni.  Naše korisnike uvijek ćemo savjetovati i upozoriti na zamke određenih tehnologija, kako bi njihovo korištenje iz štetnog preokrenuli u korisno.

 SNAGA (ili VRAG) JE U DETALJIMA

Savršeni poslužitelji

Ako naši poslužitelji nisu savršeni, onda su nemjerljivo blizu. Od optimiziranog upravljanja resursima, višeslojne zaštite sustavnim i aplikacijskim vatrozidovima, enkripcije i virtualizacije resursa klijenata, do detaljno promišljene visoko prilagođene i i rigorozno testirane konfiguracije, naši poslužitelji Vam pružaju najbolje od performansi i sigurnosti kojoj nema zamjerke. Dodatna vrijednost je u tome, što se baziraju na najnovijim stabilnim tehnologijama koje osiguravaju praktično 100%-tnu dostupnost, a obzorom da smo direktno uključeni u njihov razvoj, pružaju Vam nove mogućnosti za koje drugi pružatelji usluga izvjesno još nisu ni čuli.

Tehnologija je zaista zanimljiva.

Share This