Izrada web stranica

Odabirom VINS web stranica, osim prostora na internetu i stranica vodećeg svjetskog web dizajna koje izgledaju izvrsno bez obzira na tip uređaja na kojem se pregledavaju, dobili ste i regulatornu usklađenost, te cijeli set dodatnih usluga koje će osigurati kontinuirani rast vaše tvrtke. Mogućnost proširenja na dodatne usluge promidžbe, osigurava isplativost investicije i ulog u budućnost vašeg digitalnog poslovanja.

web dev 23

Jednostavno kao 123

Kako do svoje web stranice u četiri koraka?

1

Odaberete naziv svoje domene

Domena je Vaše ime na internetu (npr. mojatvrtka.hr ili mojatvrtka.com). .HR domenu s nazivom svoje tvrtke možete dobiti i registrirati besplatno, ali ako Vam se ne sviđa takav naziv, možete odabrati drugu besplatnu ili naplatnu domenu na koju ćemo smijesiti Vaše stranice. Niže možete provjeriti dostupnost željene domene.

2

Odaberete dizajn svoje stranice

Odaberite jednu od preko 140 unaprijed dizajniranih tema koja odgovara Vašem brand-u sa stranice tvrtke Elegant Themes: https://www.elegantthemes.com/layouts/

3

Pošaljete nam postojeći ili naručite sadržaj

Ako imate vlastite fotografije i tekstove s opisima vašeg poslovanja, te fotografije i opise proizvoda, pošaljite nam ih elektroničkom poštom ili putem obrasca, a mi ćemo ih već sljedeći dan uklopiti u vašu novu web stranicu.  Ako sadržaj nemate, to nije problem, jer možete naručiti izradu sadržaja i fotografije u sklopu ponude.

4

Pričekate da završimo implementaciju i odobrite objavu

Unutar 24 sata Vaša stranica će biti spremna, ali još neće biti javno vidljiva. Kod svake izmjene, tražit ćemo da pregledate stranice i tek po Vašem odobrenju učinit ćemo ih vidljivima na internetu, a za nekoliko dana i na tražilicama.

1X Hosting Illustration 02
1X Hosting Small Icon 19

Ako zapnete na bilo kojem koraku, to nije problem

Nazovite nas i odmah ćemo Vas savjetovati i uputiti u sljedeći korak i najbolje rješenje za Vas.

1X Hosting Small Icon 13

Promijenili ste mišljenje?

Želite nešto drugo na stranicama, imate novu liniju proizvoda ili se dogodila neka druga promjena u Vašem poslovanju i želite to objaviti na stranicama? Odlično! Upravo to podiže kvalitetu Vaše stranice. Samo nam pošaljite nove materijale i oni će u najkraćem roku biti spremni za objavu.

Logo2 short

Provjerite dostupnost željene domene (samo naziv bez http ili www – npr. vins.com ili vins.hr)

load

Započnite svoju digitalnu priču!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

U besplatnom 30 minutnom telefonskom razgovoru detaljnije ćemo Vas upoznati s našim uslugama, mogućnostima digitalnog oglašavanja, te ćemo Vas savjetovati koje od njih bi za Vas ostvarile najveću vrijednost. Također odgovorit ćemo i na sva Vaša pitanja vezana uz informacijsku tehnologiju i digitalni marketing.

    Share This