Izrada web stranica

Uz idealan prostor na internetu, zatražite izradu web stranica modernog dizajna koje izgledaju izvrsno bez obzira na tip uređaja na kojem se pregledavaju i osigurajte savršenu prezentaciju za kontinuirani rast vaše tvrtke.

web dev 23

Savršene stranice

Do stranice u 4 koraka

1

Odaberete naziv svoje domene

Domena je Vaše ime na internetu (npr. mojatvrtka.hr ili mojatvrtka.com). .HR domenu s nazivom svoje tvrtke možete dobiti i registrirati besplatno, ali ako Vam se ne sviđa takav naziv, možete odabrati drugu besplatnu ili naplatnu domenu na koju ćemo smijesiti Vaše stranice. Niže možete provjeriti dostupnost željene domene.

2

Razmislite što bi htjeli prezenirati

Sakupite tekstove, fotografije, logotip, opise i slike proizvoda, te drugi sadržaj za koji bi željeli da se uklopi u vašu stranicu. Ako nemate sadržaj, nije važno, možemo ga napraviti za vas!

3

Kontaktirajte dizajnera

Kada imate osnovnu ideju što bi željeli na stranici, dalje sve prepustite dizajneru. Za više informacija kliknite na gumb I

4

Pričekate da završimo implementaciju i odobrite objavu

Vaša stranica će uskoro biti spremna, ali još neće biti javno vidljiva. Pregledajte stranicu, i kad ste zadovoljni, učinit ćemo je javno dostupnom.

1X Hosting Illustration 02
1X Hosting Small Icon 19

Ako zapnete na bilo kojem koraku, to nije problem

Nazovite nas i odmah ćemo Vas savjetovati i uputiti u sljedeći korak i najbolje rješenje za Vas.

Logo2 short

Provjerite dostupnost željene domene (samo naziv bez http ili www – npr. vins.com ili vins.hr)

load

Započnite svoju digitalnu priču!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

U besplatnom 30 minutnom telefonskom razgovoru detaljnije ćemo Vas upoznati s našim uslugama, mogućnostima digitalnog oglašavanja, te ćemo Vas savjetovati koje od njih bi za Vas ostvarile najveću vrijednost. Također odgovorit ćemo i na sva Vaša pitanja vezana uz informacijsku tehnologiju i digitalni marketing.

    Share This