+385919496432 info@vins.hr

Korisnici društvenih mreža su i društveni kupci

Neizostavna komponenta Vašeg digitalnog poslovanja su i društvene mreže. Danas za veliki broja ljudi vrijedi: “Ako nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo.” Bez obzira jeste li već prisutni na društvenim mrežama, vođenje Vaših aktivnosti dovest ćemo na najviši mogući nivo.

 

 

Društvene mreže

Neizostavan kanal komunikacije

Stalna prisunost

Analizom ponašanja Vaših korisnika definirat ćemo idealne metode i vremenski odrediti objave i kampanje da bi ostvarili maksimalni učinak i konstantan rast broja Vaših pratitelja.

Integracija s vašom stranicom

Ako ste ujedno korisnik usluga smještaja web stranica, što toplo preporučamo, Vaše stranice i društvene profile dogradit ćemo aplikacijama za povezivanje Vaše stranice s Vašim profilima i Vaših profila s Vašom stranicom. Ovom metodom podižemo broj angažmana, dobar izgled objava koje su inicirali Vaši korisnici i osiguravamo dobro korisničko iskustvo koje vodi prema konverzijama.

Sigurne metode

Prvi korak koji ćemo napraviti za Vas je podizanje sigurnosti vašeg profila na društvenoj mreži i verifikacije autentičnosti Vašeg poslovanja, kako bi sve naredne aktivnosti i kampanje ostvarile maksimalni učinak.

Vođenje kampanja

Kada ste spremni za agresivniji pristup reklamiranju, pobrinut ćemo se da svaka uložena kuna u kampanje dosegne najveći broj korisnika u ciljanim skupinama.

Znate što želite? Odlično!

Ispunite upit za ponudu i pričekajte kontakt Vašeg osobnog stručnjaka za digitalni marketing!

Share This