Korisnici društvenih mreža su i kupci

Neizostavna komponenta Vašeg digitalnog poslovanja su i društvene mreže. Danas za veliki broja ljudi vrijedi: “Ako nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo.” Bez obzira jeste li već prisutni na društvenim mrežama ili ne, profesionalno vođenje društvenih mreža će se uvijek isplatiti.

 

 

1X Hosting Illustration 03

Društvene mreže

Neizostavan kanal komunikacije

1X Hosting Icon 05

Stalna prisunost

Analizom ponašanja Vaših korisnika definirat ćemo idealne metode i vremenski odrediti objave i kampanje da bi ostvarili maksimalni učinak i konstantan rast broja Vaših pratitelja.

1X Hosting Icon 03

Integracija s vašom stranicom

Ako ste ujedno korisnik usluga smještaja web stranica, što toplo preporučamo, Vaše stranice i društvene profile dogradit ćemo aplikacijama za povezivanje Vaše stranice s Vašim profilima i Vaših profila s Vašom stranicom. Ovom metodom podižemo broj angažmana, dobar izgled objava koje su inicirali Vaši korisnici i osiguravamo dobro korisničko iskustvo koje vodi prema konverzijama.

1X Hosting Icon 04

Sigurne metode

Prvi korak koji ćemo napraviti za Vas je podizanje sigurnosti vašeg profila na društvenoj mreži i verifikacije autentičnosti Vašeg poslovanja, kako bi sve naredne aktivnosti i kampanje ostvarile maksimalni učinak.

1X Hosting Big Icon 02

Vođenje kampanja

Kada ste spremni za agresivniji pristup reklamiranju, pobrinut ćemo se da svaka uložena kuna u kampanje dosegne najveći broj korisnika u ciljanim skupinama.

Znate što želite? Odlično!

Kontaktirajte naše partnere

Share This