Rule

Reputacija na internetu je sve, a ona je osim uz Vaše komunikacije vezana uz Vašu digitalnu imovinu. Vašu domenu, Vaše poslužitelje i Vašu elektroničku poštu.

computer

VINS RULE PAKET

Tko želi vladati…

Zašto Rule paket?

Ozbiljne tvrtke puno polažu u svoju digitalnu reputaciju, te nerijetko uspostavljaju sustave i procese koji umanjuju rizike od nekontroliranog ugrožavanje njihove reputacije. To posebno vrijedi za Vašu digitalnu imovinu. To je Vaša domena, Vaša stranica, Vaša adresa elektroničke pošte, te poslužitelji koji omogućavaju te usluge. Digitalna reputacija se mjeri.

Što ćemo napraviti?

Osim aktivnosti već opisanih u Grow i Dominate paketu, Vaše digitalnu imovinu ćemo registrirati u sustavima za mjerenje reputacije. Ovaj korak nije važan samo da bi znali koja je Vaša reputacija, nego nulti korak koji je potrebno napraviti da bi se ta reputacija mjerila i mogla graditi.
Osim toga, Vašu stranicu ćemo dograditi informacijama koje će usmjeriti pretraživače i društvene mreže da pri spominjanju Vaše kompanije, odnosno poveznice na Vaše stranice, način na koji se prezentirate bude točno onakav kakav želite da bude. Najbolji mogući.
Dodatno ćemo unaprijediti vaše DNS zapise i postavke poslužitelja kako bi dodano podignuli sigurnost stranica, unaprijedili Vašu prezentaciju i osigurali Vašu elektroničku poštu od lažnog predstavljanja. 

Što možete očekivati nakon kupnje Rule paketa?

Reputacijski centri će početi mjeriti reputaciju Vaše stranice i Vašeg poslužitelja elektroničke pošte. O rezultatima koje daju ovi reputacijski centri, ovisit će procjena vrijednosti Vaše domene, vjerodostojnosti Vaših komunikacija, rangiranje na tražilicama, pa i uspješnost dostave Vaše elektroničke pošte.

Objava poveznice na Vašu stranicu na društvenim mrežama biti će brandirana, Imat će zasebnu fotografiju ili fotografije kojima se želite prezentirati, kao i sažetak sadržaja koji se nalazi na Vašoj stranici.

Vaša elektronička pošta biti će dodatno brandirana i postavljena za 100% striktnu sigurnost, što će mogućnost zlonamjernog lažnog predstavljanja svesti na najmanju moguću mjeru.

Tko želi vladati, prvo treba stvoriti dobru reputaciju.

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

    Share This