Grow

Vidljivost na tražilicama polazna je točka s koje vaše stranice postaju poznate. 

computer

VINS Grow PAKET

Put od 1000 milja…

Zašto Grow paket?

Ako kupci ne znaju za Vašu stranicu, nikad je neće posjetiti. Najlakši i u principu besplatan način da kupci saznaju za Vas je da Vas nađu na tražilicama.

Što čemo napraviti?

U Grow paketu napravit ćemo optimizaciju Vaše stranice za bolji prikaz na tražilicama i prijaviti je na tri najveće. Nakon toga, sve ostale tražilice će također saznati za Vašu stranicu te je uključiti u svoje rezultate pretrage.

Tri vaše ciljane stranice, (tipično početnu stranicu, stranicu proizvoda/usluga i stranicu o Vama) ćemo indeksirati i postaviti naslov i kratki isječak koji će se pojavljivati na tražilicama, na način da ga korisnici baš žele kliknuti,

Što možete očekivati nakon Grow optimizacije i prijave na tražilicama?

Možete očekivati da će već nakon ovog. pretraga imena Vaše tvrtke ili jedinstvenog naziva proizvoda/usluge vašu stranicu rangirati unutar prvih 10 rezultata pretrage.
Ipak, ovdje ne možete očekivati čuda. Ako se npr. bavite prodajom osiguranja, pretraživanje interneta terminom “osiguranje” vratit će preko 20.000.000 rezultata. Nažalost iako ćete se pojaviti unutar tih 20.000.000, ne možete očekivati da ćete biti u prvih 10. Možda čak ne ni u prvih 10.000.000. Za bolje rangiranje visoko komercijaliziranih generičkih termina i upita, potrebno je napraviti puno više, te mjesecima, a možda i godinama raditi na tome da upis određenih riječi u tražilicu Vašu stranicu postavi na neko od prvih mjesta.

Nemojte se obeshrabriti. Put od tisuću milja počinje prvim korakom, a Grow je dobar i logičan prvi korak.
Rast i povećanje broja klikova možete pratiti na Google ili Vašoj lokalnoj analitici koju Vam pruža smještaj stranica na vins.hr.

 

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite nam svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

    Share This