+385919496432 info@vins.hr

Grow

Grow paket namijenjen je mladim rastućim tvrtkama koje pružaju veću grupu usluga ili proizvoda, žele visoku razinu kvalitete u prezentaciji na internetu ili njihova ponuda cilja na šire međunarodno tržište. Grow paket uključuje visoko personalizirane moderne i prilagodljive web stranice, čija će prezentacija izraziti ne samo osobitost i podići image tvrtke, nego se koristiti i za uspješno hvatanje prodajnih leadova.

 

VINS Grow PAKET

Čvrst temelj vašeg digitalnog poslovanja

Kome je namijenjen Grow paket?

Grow paket predstavlja čvrstu platformu za digitalnu komunikaciju i prezentaciju na internetu koja je potrebna rastućim tvrtkama do 10 zaposlenika koje svoje proizvode i usluge žele pružiti i izvan lokalnih okvira.

Osim stranica koje će detaljno opisati Vaše proizvode i usluge, ovaj paket nudi mogućnost integracije sa već postojećim profilima na društvenim mrežama, mogućnost vođenja vlastitog blog-a, mogućnost financiranja putem reklama, te ponude i prodaje proizvoda (pod određenim uvjetima).

Za razliku od start paketa koji ne zahtjeva gotovo nikakav ili nikakav angažman vas kao naručitelja, stranice u Grow paketu ostvaruju živu komunikaciju s vašim korisnicima i partnerima, pa je nužno dedicirati osobu koja će barem jednom dnevno pregledati i odgovoriti na poruke ostavljene na vašim stranicama ili povezanim profilima na društvenim mrežama, te po poslovnoj potrebi tražiti izmjene na stranicama, kako bi one uvijek zrcalile rast vaše tvrtke i njenih proizvoda.

Paket dodatno uključuje dvije stranice sa uvjetima korištenjima i izjavom o privatnosti. Sadržaj izjave o privatnosti napisat ćemo mi, jer je direktno vezan uz tehnologije koje se na stranicama koriste.

Kako do Grow paketa na vlastitoj adresi vašatvrtka.hr ili vašatvrtka.com?

U samo četiri koraka učinit ćete sve potrebno da vaše stranice i elektronička pošta budu spremni za prezentaciju na internetu!

Uvodni razgovor

U uvodnom razgovoru razmijenit ćemo najnužnije informacije za početak projekta.

Posjet vašoj tvrtki

Kako bi što bolje razumjeli Vaše želje i potrebe, voditelj projekta u pratnji majstora fotografa posjetit će Vašu tvrtku, te dogovoriti sadržaj i funkcionalnosti Vaše nove stranice, te na licu mjesta napraviti fotografije vašeg pogona, proizvoda i tima, ovisno o tome što želite da se prikaže na vašim stranicama. 

Implementacija

Već 24 sata od ugovaranja, Vaše nove adrese elektroničke pošte biti će aktivne, a na stranici osvanuti objava o skorom otvaranju nove stranice. Ovisno o broju funkcionalnosti i količini sadržaja, a najkasnije 7 dana nakon ugovaranja, Vaša stranica će biti spremna za Vaše odobrenje i objavu.

Odobrenje objave

Prije objave stranca, nužno je da ih pregledate te pisanim putem (e-poštom) odobrite objavu. Sada je vaša stranica vidljiva na internetu.

Vaš Grow paket uključuje:

Web stranice

Web stranice u Vašem paketu uključuju glavnu stranicu, posebnu stranicu s informacijama o Vama, tri stranice s detaljnim informacijama o Vašim proizvodima/uslugama sa pozivima na akciju/kupnju ili stranice bloga s opcijom financiranja od reklama, linkove za posjet Vašim društvenim profilima, linkove za dijeljenje sadržaja, stranicu s uvjetima korištenja i stranicu sa izjavom o zaštiti osobnih podataka.

adrese elektroničke pošte

10 sandučića elektroničke pošte sa po 1GB prostora i beskonačan broj aliasa (adresa elektroničke pošte) na vašoj domeni (vašatvrtka.hr), te pristup Vašim sandučićima putem IMAP i SMTP ili WEBMAIL sučelja.

24 satnu podršku

Vaš paket uključuje 24 satnu podršku telefonom, elektroničkom poštom ili obrascem za podršku, te do četiri promjene na stranicama mjesečno.

Neograničen promet

Ne morate brinuti o dodatnim troškovima poslužitelja, jer je sav promet koji ostvari vaša stranica ili poslužitelj elektroničke pošte za Vas besplatan.

GDPR usklađenost

Bez obzira na sadržaj Vaše stranice, pobrinut ćemo se da je ona usklađena sa GDPR i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Najviše standarde sigurnosti

Vaše web stranice i poslužitelj elektroničke pošte biti će zaštićeni certifikatima, anti-spam i anti-virusnom zaštiom te višeslojnim vatrozidom.

Lokalnu statistiku

Odmah po objavi stranica, počet ćemo mjeriti njenu posjećenost. Kroz ovu statistiku moći ćete vidjeti popularnost Vaših proizvoda u odnosu na druge, te ovisno o zadržavanju posjetitelja na pojedinim stranica procijeniti kvalitetu pojedinih proizvoda ili objava.

Za više informacija o uvjetima pružanja usluge pročitajte na stranicama Uvjeta korištenja.

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite nam svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

Share This