Sam vrh standarda

Svaka tehnologija može se koristiti na siguran ili nesiguran način, a pretpostavka da je neka od njih sama po sebi sigurna, stvara definitivnu zamku za sigurnost Vaših podataka, te ugrozu ne samo Vas i Vaših korisnika nego i drugih korisnika interneta.

VINS DIGITAL za Vas vodi računa da svaka korištena tehnologija pruža adekvatnu zaštitu od mogućih ugroza, kroz sustave koji su dizajnirani za sigurnost, ali i procjene rizika koju radimo pri implementaciji svake usluge ili njene značajke.

1X Hosting Illustration 03

Bez kompromisa

Sigurne web stranice čuvaju Vašu reputaciju

1

Sigurni poslužitelji i certifikati

Osnova sigurne platforme su sigurni poslužitelji. U naše poslužitelje ugrađeno je više desetljetno iskustvo u konfiguraciji i zaštiti mrežnih sustava. Prije puštanja u rad naši poslužitelji se sa cjelokupnom okolinom rigorozno testiraju, tako da kad postanu dio interneta znamo da su adekvatno zaštićeni, te da ugrađene tehnologije nemaju poznatih ili suspektnih sigurnosnih propusta.

2

Aktivni sustavi vatrozida

Naša inteligentna rješenja zaštite automatski se prilagođavaju izravnim prijetnjama na našim poslužiteljima, ali isto tako samostalno osluškuju događaje i nove prijetnje na internetu, te svakodnevno postavljaju nova pravila pristupa kako takve prijetnje ne bi afektirale naše korisnike. Također, naš će sustav zaštite web aplikacija prepoznati moguće zaraze stranica štetnim ili nesigurnim dodacima, te blokirati pristup i upozoriti korisnike na prijetnju.

3

Zaštita od neželjene pošte i zaštita od virusa

Gotovo 90% prometa internetske pošte sastoji se od neželjenih i zaraženih poruka elektroničke pošte. Ta činjenica našim korisnicima ne stvara glavobolje, jer naši inteligentni sustavi zaštite od neželjene pošte (spam-a) i svakodnevno osvježavani sustav zaštite od virusa ostavljaju dojam da problem uopće ne postoji.

4

Pregled sigurnosti Vaše konfiguracije

Bez obzira imate li kod nas jednostavnu pasivnu web stranicu ili visoko sofisticirano kolaboracijsko cloud rješenje, svaka nova implementacija biti će testirana sa i do 60 točaka internog i eksternog procesnog i penetracijskog testiranja, za maksimalnu sigurnost.

5

Savjeti i smjernice za siguran rad na internetu

Za zaštitu integriteta usluga koje ste ugovorili kod nas, najčešće je dovoljan samo jedan savjet. Čuvajte svoju lozinku, a o svemu ostalom brinemo mi. Ipak, uz uvjete korištenja dobit ćete i opće smjernice za siguran rad na internetu, te upute o najčešćim načinima pokušaja prijevare i najbolje postupke i prakse za zaštitu Vaših podataka.

1X Hosting Illustration 02
1X Hosting Small Icon 19

Niste naš korisnik, a zabrinuti ste za sigurnost?

Nije problem. I za Vas možemo napraviti jednostavnu besplatnu ili detaljnu plaćenu procjenu sigurnosti, te Vas savjetovati o mjerama koje treba poduzeti da se uklone propusti, rizici ili neispravne konfiguracije.

1X Hosting Small Icon 13

Postoji sumnja da je Vaš sustav nesiguran, a možda već i kompromitiran?

Vaš pružatelj usluge nije pokazao interes i skrenuo pažnju na sigurnosni aspekt pružene usluge? Niste potražili savjetovanje stručnjaka? Web stranicu vam je izradio ameter? Tada je vrlo vjerojatno je web stranica ili sustav koji koristite nesiguran i ranjiv.

Vaša stranica pokazuje usporenje u radu? Povećala se količina neželjene pošte? Povećao se promet poslužitelja e-pošte ili web stranice, koji nije iniciran od strane Vas ili Vaših korisnika? Vaša e-pošta ne dopire do primatelja? Dobili ste e-poštu koja nije poslana od Vas, a u adresi sadržava Vašu adresu? Tada je vrlo izvjesno da Vam je sustav, odnosno stranica kompromitirana i da je došlo do curenja podataka, a možda čak i do krađe identiteta. U tom slučaju nas odmah nazovite za savjetovanje. Osim koraka koje hitno trebate poduzeti za rješavanje problema i umanjenja prouzročene štete, Ignoriran problem može dugoročno naštetiti Vašoj marki, kroz uništenu reputaciju, a izloženi ste i iznimno visokim kaznama koje u takvim slučajevima proizlaze iz regulacije zaštite osobnih podataka.

Sigurnost Vaših stranica je važna Vašim korisnicima.

Ostavite nam svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

    Share This