Conquer

Za tvrtke u visoko kompetitivnoj industriji ili tvrtke koje žele agresivno nastupiti i nametnuti se na tržištu, pripremili smo Conquer paket. 

 

computer

VINS CONQUER PAKET

Uspješan osvajač…

Zašto Conquer paket?

Sada kada imate platformu za Vaše digitalne aktivnosti, vrijeme je da Vaša stranica, a time i Vaši proizvodi postanu poznatiji od onih Vaše konkurencije.

Što ćemo napraviti?

U Conquer paketu ulazimo u detaljnu analizu digitalnih aktivnosti Vaše kompanije, popularnosti Vaših proizvoda, Vaših postojećih objava i komunikacije, te ih usporediti s istima Vaše konkurencije.
Nakon toga, napravit ćemo modele Vaših korisnika (potencijalnih  i postojećih), identificirati točke kontakta s njima, izmjeriti koliko dobro ispunjavate njihove potrebe kroz svoje digitalne kanale, te Vam pokazati kakav je Vaš učinak u odnosu na konkurenciju, koristeći iste metrike koje koriste internetske tražilice.
Završetkom analize identificirat ćemo kontaktne točke i ključne riječi na kojima trebate raditi, predložiti kratkoročne i dugoročne ciljeve Vaše nove digitalne strategije, te Vam pomoći u njihovoj realizaciji.

Što možete očekivati nakon kupnje Conquer paketa?

Osim što ćete dobiti idealnu digitalnu platformu za sve Vaše aktivnosti, s Conquer paketom dobili ste partnera u aktivnostima digitalne promidžbe, koji će zajedno s Vama raditi na unaprijeđenju prodaje, zadovoljstva korisnika i optimizaciji Vaših digitalnih aktivnosti u odnosu na Vašu konkurenciju, za najveći uspjeh s najmanje utrošenih resursa.

Uspješan osvajač poznaje svoje korisnike, svoju konkurenciju, ali ponajprije poznaje sebe!

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

    Share This