Dominate

Kad Vas korisnici traže na internetu, rezultat te pretrage je Vaša prva prezentacija i prvi dojam.

 

computer

VINS Dominate PAKET

Za bolji pogled…

Zašto Dominate paket?

Više od 40% kupaca istražit će Vas na internetu prije odluke o kupnji. Osim same stranice kojom se predstavljate, važno je kako će Vas predstaviti i tražilice. Uz ovaj paket predstavit ćemo Vašu tvrtku na način koji će Google cijeniti i tako Vašim potencijalnim kupcima pružiti detaljnu, atraktivnu i informativnu prezentaciju.

Što ćemo napraviti?

Osim aktivnosti već opisanih u Grow paketu, u Google i na Vašu stranicu ćemo dodati informacije koje su nužne za atraktivan i cjelovit prikaz na desnoj traci tražilice kad netko pretražuje vašu tvrtku, te vam dati mogućnost da u svakom trenutku upravljate informacijama koje se prikazuju, što je iznimno važno za pružanje brzih i točnih informacija Vašim budućim i postojećim kupcima.

Što možete očekivati nakon kupnje Dominate paketa?

Možete očekivati da će pretraga imena Vaše tvrtke ili jedinstvenog naziva proizvoda/usluge, Vašu stranicu smjestiti unutar prvih 10 rezultata pretrage, te ako ne postoje kompanije/proizvodi sa sličnim ili identičnim imenom/proizvodom u Vašoj okolici, prvo mjesto u rezultatima.

Ako ispunite sve uvjete oko kojih ćemo Vas savjetovati, Google će također prikazati vašu tvrtku u tzv. Knowledge Panel-u, na dominantnom mjestu u desnoj traci rezultata tražilice.

Dominate paket omogućit će Vam da upravljate informacijama koje Google prezentira o Vašoj tvrtki, te krenete raditi na svojoj reputaciji: skupljati ocjene, recenzije, te vizualno i sadržajno komunicirati sa svojim potencijalnim klijentima već u rezultatima pretrage, na prvoj i dominantnoj poziciji u tražilici.

Za bolji pogled, samo se trebate malo popeti! 

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

    Share This