+385919496432 info@vins.hr

Dominate

Paket je namijenjen rastućim tvrtkama koje pružaju veću grupu usluga ili proizvoda i zrelom strategijom digitalizacije.  Dominate paket osim visoko kvalitetnih i sadržajnih stranica uključuje set aktivnosti kojima analiziramo ponašanja Vaših korisnika i konkurencije, te matematički preciznim algoritmima Vaše stranice optimiramo za maksimalnu vidljivost i prva mjesta na tražilicama.

 

VINS Dominate PAKET

Stranice koje vole korisnici i tražilice

Što je Dominate paket?

Dominate je paket za tvrtke s definiranom strategijom i željom za preuzimanje dominacije na internetskim tražilicama, to je idealan skup usluga koje će vam pomoći da svoje strateške planove brže ostvarite kroz digitalne kanale oglašavanja.

Osim čvrste platforme za digitalnu komunikaciju i prezentaciju na internetu kao u Grow paketu, Dominate paket će Vaše stranice, a time Vaše proizvode i usluge učiniti popularnim na tražilicama, te iskoristiti internet za podizanje interesa novih korisnika koji do sada nisu čuli za vas.

Uz stranice koje će detaljno opisati Vaše proizvode i usluge, integraciju sa već postojećim profilima na društvenim mrežama, mogućnost vođenja vlastitog blog-a, mogućnost financiranja putem reklama, te ponude i prodaje proizvoda (pod određenim uvjetima), dobit ćete analizu ponašanja Vaših korisnika i konkurencije, prilagodbu Vaših stranica za maksimalni učinak, te prijedloge za izradom novih sadržaja, proizvoda i usluga za još bolji učinak.

Dominate paket zahtijeva relativno visok stupanj vašeg angažmana u komunikaciji s korisnicima i održavanju stranica, kako bi se maksimizirala korist od dobivene analitike, povratnih informacija i prilagodbe sadržaja terminima koje korisnici najčešće pretražuju na internetu. 

Ovaj paket nije samo set prezentacija na internetu i informacijskih usluga. On pruža najpovoljniji način reklamiranja vašeg poslovanja, podizanje statusa Vaše tvrtke, ali i beskonačno vrijednije, daje vam uvid u potrebe Vaših korisnika, kao i uvid u performanse Vaše konkurencije. Ove informacije visoko su vrijedan uvid u stanje na tržištu i iskoristive kao smjernice u digitalnom, ali i konvencionalnom načinu oglašavanja.

Kako do Dominate paketa na vlastitoj adresi vašatvrtka.hr ili vašatvrtka.com?

U samo četiri koraka učinit ćete sve potrebno da vaše stranice i elektronička pošta budu spremni za prezentaciju na internetu, a sljedeće korake u podizanju vašeg statusa na internetu napravit ćemo zajednički.

Uvodni razgovor

U uvodnom razgovoru razmijenit ćemo najnužnije informacije za početak projekta.

Posjet vašoj tvrtki

Kako bi što bolje razumjeli vaše proizvode, želje i potrebe, voditelj projekta u pratnji majstora fotografa posjetit će Vašu tvrtku, te dogovoriti sadržaj i funkcionalnosti Vaše nove stranice, te na licu mjesta napraviti fotografije Vašeg pogona, proizvoda i tima, ovisno o tome što želite da se prikaže na Vašim stranicama.

U ovom posjetu dodatno bi željeli sakupiti sav uvid u vaše korisnike koji imate ili želite imati. Načine na koji saznaju za Vas, kako i gdje kupuju, te kako koriste Vaše proizvode i usluge. Ovaj važan korak bitan nam je za definiranje ciljanih skupina i trenutaka u kojima će vaše nove stranice predstavljati odgovor na njihova pitanja i ispunjavanje želje da kupe vaše proizvode i usluge, a na Vašim stranicama formirali sadržaj koji će želju pretvoriti u odluku o kupnji.

Implementacija

Već 24 sata od ugovaranja, Vaše nove adrese elektroničke pošte biti će aktivne, a na stranici osvanuti objava o skorom otvaranju nove stranice. Ovisno o broju funkcionalnosti i količini sadržaja, a najčešće već 7 dana nakon ugovaranja, Vaša stranica će biti spremna za vaše odobrenje i objavu.

Ako već imate svoju stranicu, nove stranice razvit ćemo na zasebnoj domeni, te po završetku napraviti migraciju, kako bi Vaša stara stranica u cijelom procesu i dalje bila dostupna.

Odobrenje objave

Prije objave stranca, nužno je da ih pregledate te pisanim putem (e-poštom) odobrite objavu. Sada je Vaša stranica vidljiva na internetu.

XD i SEO analiza

Nakon što vaše stranice budu objavljene i dostupne na tražilicama, kroz uvid u potrebe Vaših korisnika (XD) krenut ćemo u traženje 3 ključna termina koje Vaši korisnici upisuju u tražilice, te koristeći naše napredne alate napraviti analizu performansi Vas i Vaše konkurencije u odgovorima na te termine. 

SEO strategija i implementacija

Kada imamo uvid u stanje na tržištu, definirat ćemo set aktivnosti koje će Vaše stranice smjestiti na prva mjesta u tražilicama kad korisnici obavljaju pretrage koje su vama komercijalno interesantne. Ove aktivnosti uključuju prilagodbu Vaših stranica, podizanje ratinga Vaših stranica kroz vanjske poveznice, te prijedloge za dodatnim reklamiranjem na društvenim mrežama ili na tražilicama u slučajevima gdje Vaša konkurencija ostvaruje znatno bolji učinak.

Vaš Dominate paket uključuje:

Web stranice

Web stranice u Vašem paketu uključuju glavnu stranicu, posebnu stranicu s informacijama o Vama, osam stranica s detaljnim informacijama o Vašim proizvodima/uslugama sa pozivima na akciju/kupnju ili stranice bloga s opcijom financiranja od reklama, linkove za posjet vašim društvenim profilima, linkove za dijeljenje sadržaja, stranicu s uvjetima korištenja i stranicu sa izjavom o zaštiti osobnih podataka.

adrese elektroničke pošte

20 sandučića elektroničke pošte sa po 1GB prostora i beskonačan broj aliasa (adresa elektroničke pošte) na Vašoj domeni (vašatvrtka.hr), te pristup Vašim sandučićima putem POP, IMAP i WEBMAIL sučelja.

24 satnu podršku

Vaš paket uključuje 24 satnu podršku telefonom, elektroničkom poštom ili obrascem za podršku, te do četiri promjene na stranicama mjesečno.

Neograničen promet

Ne morate brinuti o dodatnim troškovima poslužitelja, jer je sav promet koji ostvari Vaša stranica ili poslužitelj elektroničke pošte za Vas besplatan.

GDPR usklađenost

Bez obzira na sadržaj vaše stranice, pobrinut ćemo se da je ona usklađena sa GDPR i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Najviše standarde sigurnosti

Vaše web stranice i poslužitelj elektroničke pošte biti će zaštićeni certifikatima, anti-spam i anti-virusnom zaštiom te višeslojnim vatrozidom.

Lokalnu statistiku

Odmah po objavi stranica, počet ćemo mjeriti njenu posjećenost. Kroz ovu statistiku moći ćete vidjeti popularnost Vaših proizvoda u odnosu na druge, te tako pratiti napredak i učinak koje ostvaruju vaše SEO aktivnosti i reklamne kampanje.

SEO izvještaj

Mjesečni izvještaj o pretragama ključnih riječi, Vašoj poziciji i poziciji vaše konkurencije u odgovoru na te pretrage, s izvještajem o napravljenim promjenama i dodatnim opcionalnim prijedlozima za unaprijeđenje. Osim izvještaja, svaki mjesec za Vas ćemo napraviti ponovnu analizu ključnih riječi, kako bi izbacili one koje su postale manje interesantne i uveli nove sukladno promjenama na tržištu kao što su sezonalnost, trendovi, novi razvoj, ali i odgovori konkurencije.

Za više informacija o uvjetima pružanja usluge pročitajte na stranicama Uvjeta korištenja.

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

Share This