O nama

Logo2i 200

VINS DIGITAL

Impressum

VINS DIGITAL d.o.o.

Puni naziv: VINS DIGITAL d.o.o. za trgovinu i usluge

Sjedište: 10000 Zagreb, Jahorinska ulica 33

OIB: 67660660130

Porezni broj: HR67660660130

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

MBS: 081263654

Temeljni kapital u iznosu 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti u novcu.

Član Uprave: Neven Stanivuk – direktor 

 

Banka poslovnog računa:

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., 10000 Zagreb, Radnička cesta 50, OIB: 02535697732

Poslovni račun:

IBAN: HR88 2340 0091 1110 2898 2

SWIFT: PBZGHR2X

 

 

Logo2 short

VINS DIGITAL

Mala tvrtka s visokim standardima

VINS DIGITAL je osnovan u rujnu 2019. godine kao trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću u na Trgovačkom sudu u Zagrebu. Već nakon 30 dana podigli smo produkcijske sustave i lansirali stranicu Artičoka (articoka.com), tržnicu za rukotvorine, koja je već u prvih 10 dana rada zabilježila preko 2.000 posjeta, bez i jedne uložene kune u plaćene kampanje, pokrenuli još dva nova vlastita projekta, a pristigli su nam i prvi klijenti.

S početkom 2020. redizajnirali smo službene stranice tvrtke na adresi vins.hr s ponudom naših usluga korisnicima. Za sada možemo primiti ograničen broj klijenata, no planom proširenja do kraja 2020. bit ćemo bliži našoj viziji: Digitalne usluge za sve!

Motivacija iza osnivanja tvrtke je rastući broj malih tvrtki i obrata koje još nisu usmjerile svoje poslovanje u digitalnu domenu, te istovremeno slabo povjerenje rezidencijalnog sektora u digitalnu trgovinu.

VINS DIGITAL orijentalan je na male i srednje tvrtke, te obrte, a  posvećen njihovoj prezentaciji i promidžbi na internetu. To ostvarujemo kompletnom uslugom. Od uspostavljanja elektroničke pošte, preko izrade i smještaja internetskih stranica, izgradnje i upravljanje digitalnom reputacijom, do kompletne usluge svih vrsta digitalne promidžbe.

Naše usluge posebno prilagođavamo našim korisnicima, kojima se trenutno na tržištu nude ili usluge ispod standarda po naizgled prihvatljivim cijenama ili konfekcijske usluge koje nisu prilagođene njihovim potrebama i specifičnostima. Obzirom da smo i sami mala rastuća tvrtka, znamo da nema smisla upuštati se u utrku ako nismo opremljeni barem podjednako kao naša konkurencija. Iz tog razloga odlučili smo našim korisnicima pružiti iznad standardno brze web stranice, globalno vodeći dizajn, GDPR usklađenost i marketing po cijenama koje vrlo brzo opravdavaju investiciju, a naše korisnike svrstavaju u istu ligu sa bitno većima od njih.

VINS DIGITAL

Što nas čini posebnima?

Od prvog kontakta s nama, biti će vam vidljivo da mi posao radimo drugačije. Mi slušamo naše klijente i prilagođavamo se njihovim potrebama.

Uživamo savjetovati o najboljim rješenjima za njihove potrebe i uvijek želimo razmijeniti povratne informacije.

Naše usluge ne uključuju preprodaju rješenja, mi nudimo svoja rješenja koja ne samo da su usmjerena na potrebe klijenata, nego su i snažna platforma za stvaranje najviše vrijednosti, a to je Vaša reputacija i organski rast.

Vaše mjesto na internetu i Vaša platforma za aktivnosti digitalnog marketinga nalazi se na Vašoj infrastrukturi, što Vas čini snažnim, jer ne ovisite o unaprijed zacrtanim konfekcijskim rješenjima uobičajenih pružatelja digitalnih usluga.

Time što naše usluge ne ovise o sustavima multinacionalnih kompanija, otklanjaju se problemi povezani uz zaštitu privatnosti vašeg poslovanja i  zaštitu privatnosti vaših korisnika.

VINS DIGITAL nije kompanija koja će kroz masovnost i konfekcijska rješenja graditi svoju reputaciju uvjeravajući klijenta da tako gradi njegovu. VINS DIGITAL je vaš tihi partner koji će Vaše poslovanje marketinškim i tehnološkim kompetencijama dugoročno osnažiti, gradeći Vaš jak digitalni brand.

Naša misija

Omogućiti digitalne usluge svim tvrtkama u najkraćem roku, bez obzira na veličinu i ambicije.

Stvoriti najvišu vrijednost na tržištu u svakoj pruženoj usluzi, usmjerenoj na izgradnju reputacije naših klijenata.

Demistificirati digitalno poslovanje jednostavnim i povoljnim rješenjima.

Podizati kriterije kvalitete, brzine i sigurnosti internetske trgovine u Hrvatskoj.

Naša vizija

Proširiti poslovanje i razviti još veći broj novih i inovativnih usluga za rast i pojednostavljenje poslovanja.

Lansirati nove projekte s uslugama visoke vrijednosti za sve vrste korisnika.

Stvoriti bazu znanja i približiti digitalna znanja u svim slojevima društva.

Biti prvi izbor za digitalne usluge i digitalni marketing u Hrvatskoj.

Iz prve ruke saznajte o nama

Postavite upit i pričekajte kontakt Vašeg osobnog stručnjaka za digitalni marketing i informacijsku tehnologiju!

Share This