+385919496432 info@vins.hr

VINS web stranice

Odabirom VINS web stranica, osim prostora na internetu unutar 24 sata i stranica vodećeg svjetskog web dizajna koje izgledaju izvrsno bez obzira na tip uređaja na kojem se pregledavaju, dobili ste i regulatornu usklađenost, te cijeli set dodatnih usluga koje će osigurati kontinuirani rast vaše tvrtke. Mogućnost proširenja na dodatne usluge promidžbe, osigurava isplativost investicije i ulog u budućnost vašeg digitalnog poslovanja.

Jednostavno kao 123

Kako do svoje web stranice u četiri koraka?

Odaberete naziv svoje domene

Domena je Vaše ime na internetu (npr. mojatvrtka.hr ili mojatvrtka.com). .HR domenu s nazivom svoje tvrtke možete dobiti i registrirati besplatno, ali ako Vam se ne sviđa takav naziv, možete odabrati drugu besplatnu ili naplatnu domenu na koju ćemo smijesiti Vaše stranice. Niže možete provjeriti dostupnost željene domene.

Odaberete dizajn svoje stranice

Odaberite jednu od preko 140 unaprijed dizajniranih tema koja odgovara Vašem brand-u sa stranice tvrtke Elegant Themes: https://www.elegantthemes.com/layouts/

Pošaljete nam postojeći ili naručite sadržaj

Ako imate vlastite fotografije i tekstove s opisima vašeg poslovanja, te fotografije i opise proizvoda, pošaljite nam ih elektroničkom poštom ili putem obrasca, a mi ćemo ih već sljedeći dan uklopiti u vašu novu web stranicu.  Ako sadržaj nemate, to nije problem, jer možete naručiti izradu sadržaja i fotografije u sklopu ponude.

Pričekate da završimo implementaciju i odobrite objavu

Unutar 24 sata Vaša stranica će biti spremna, ali još neće biti javno vidljiva. Kod svake izmjene, tražit ćemo da pregledate stranice i tek po Vašem odobrenju učinit ćemo ih vidljivima na internetu, a za nekoliko dana i na tražilicama.

Ako zapnete na bilo kojem koraku, to nije problem

Nazovite nas i odmah ćemo Vas savjetovati i uputiti u sljedeći korak i najbolje rješenje za Vas.

Promijenili ste mišljenje?

Želite nešto drugo na stranicama, imate novu liniju proizvoda ili se dogodila neka druga promjena u Vašem poslovanju i želite to objaviti na stranicama? Odlično! Upravo to podiže kvalitetu Vaše stranice. Samo nam pošaljite nove materijale i unutar 24 sata oni će biti spremni za objavu.

Provjerite dostupnost željene domene (samo naziv bez http ili www – npr. vins.com ili vins.hr)

Započnite svoju digitalnu priču!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

U besplatnom 30 minutnom telefonskom razgovoru detaljnije ćemo Vas upoznati s našim uslugama, mogućnostima digitalnog oglašavanja, te ćemo Vas savjetovati koje od njih bi za Vas ostvarile najveću vrijednost. Također odgovorit ćemo i na sva Vaša pitanja vezana uz informacijsku tehnologiju i digitalni marketing.

Share This