Vaša profesionalna web stranica za samo 100 kuna jednokratno!

U ovoj posebnoj promotivnoj ponudi izradit ćemo vam profesionalnu web stranicu za samo 100 kuna!

Ponuda vrijedi za sve klijente VINS hostinga za već od 20 kn mjesečno.

 Još niste naš klijent? Nije problem!  Već danas to možete postati i dobiti svoj službeni mail na domeni s imenom vaše tvrtke, obrta ili druge djelatnosti i iskoristiti ovu punudu za predivno dizajniranu prezentaciju na internetu, te početi privlačiti klijente s internetskih tražilica.

Do isteka ponude još:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ova ponuda je istekla!

Nema veze. Svejedno nas kontaktirajte i pozovite se na ovu ponudu da bi dobili sličan popust!

BRZO I JEDNOSTAVNO

Kako do svoje web stranice u ovoj ponudi?

1

Ostavite nam svoj broj telefona

Nazovite nas ili nam ostavite svoj broj telefona, da se upoznamo s Vama, vašom tvrtkom, vašim proizvodima i vašom klijentelom, kako bi Vas na najbolji mogući način prezentirali,  te se dogovorili oko odabira vašeg imena (domene) na internetu.

2

Pošaljite nam sadržaj koji ćemo staviti na stranicu

Pošaljite nam 5 do 10 fotografija vaše tvrtke, vašeg tima, vaših proizvoda ili bilo čega drugog što bi željeli prezentirati na internetu, te nekoliko riječi opisa vaše tvrtke i vaše djelatnosti.
Ako nemate sadržaj, nije problem, jer i to možemo napraviti za vas.

3

Pričekajte nekoliko sati da završimo vašu stranicu

Nakon što napravimo stranicu, možete je pregledati na internetu, revidirati sadržaj i predložiti izmjene, te po odobrenju konačne inačice, vašu stranicu prijavljujemo na tražilice i ona postaje dostupna i vidljiva svima!

Logo2 short
1X Hosting Illustration 02
1X Hosting Small Icon 19

Ako zapnete na bilo kojem koraku, to nije problem

Nazovite nas i odmah ćemo Vas savjetovati i uputiti u sljedeći korak i najbolje rješenje za Vas.

1X Hosting Small Icon 13

Promijenili ste mišljenje?

Želite nešto drugo na stranicama, imate novu liniju proizvoda ili se dogodila neka druga promjena u Vašem poslovanju i želite to objaviti na stranicama? Odlično! Upravo to podiže kvalitetu Vaše stranice. Samo nam pošaljite nove materijale i oni će u najkraćem roku biti spremni za objavu.

Izrada web stranica

Garancija zadovoljstva!

Stranicu i njen smještaj plaćate tek po završetku izrade stranice, a dajemo Vam i 30 dana apsolutne garancije na stranicu i uslugu smještaja. Ako niste zadovoljni, odmah vraćamo vaš novac.
(Ukoliko ste uz uslugu kupili i naplatnu domenu (ime na internetu), ona postaje vaše vlasništvo i povrat novca za nju nije moguć.)

Pridružite se brojnim uspješnim poduzetnicima koji su već odabrali VINS.HR:

preporucamo.com

nlpcentar.hr

neno.hr

cadelotta.hr

corneliadesign.com

ozonizacija.com

articoka.com

carx.hr

 

Da!!! – Želim odmah svoju stranicu i mail na svojoj domeni!

  Ostavljanje vaših podataka ne obavezuje Vas na kupnju. Možete ostaviti podatke i ako imate dodatnih pitanja o usluzi i želite da Vas kontaktiramo.

  Ponuda vrijedi samo za jednu stranicu. Jedna osoba ovu ponudu ne može iskoristiti više puta.

  VINS stranice imaju najveću vrijednost na tržištu

  Odabirom stranica na VINS platformi, dobili ste puno više od smještaja i prezentacije na internetu. One predstavljaju dugoročno isplativ ulog u budućnost i najpametniji su izbor za kontinuiran rast vašeg digitalnog poslovanja.
  Naša platforma dizajnirana je da ostvari najbolje rezutlate nama, a time i našim klijentima. Ona postiže najviše ocjene na rezultatima testiranja brzine i sigurnosti, radi čega se bolje rangira u rezultatima pretrage na tražilicama, te omogućuje sve funkionalnosti i prilagodbe nužne za platformu s koje lansirate vaše buduće digitalne marketniške akcije, što najčešće nije moguće na standardnom dijeljenom smještaju drugih pružatelja usluga.

  Najviša vrijednost za uložen novac

  Što ćete dobiti u ovoj ponudi?

  1X Hosting Small Icon 18

  Web stranicu

  Vaša jedna stranica na domeni s imenom vaše tvrtke npr. www.tvojatvrtka.com,  uključena je u cijenu od 100 kn, a sadržava fotografije i opis vaše tvrtke, njene djelatnosti i njenih proizvoda,  regulatorno nužne podatke za vašu djelatnost, te snažan poziv na akciju za vaše potencijalne klijente.
  Web stranica načinjena je na WordPress platformi, te uz nju dobijete doživotno pravo korištenja Divi buildera za jednostavno WYSIWYG uređivanje stranica.

  1X Hosting Small Icon 02

  Prisutnost na svim tražilicama

  Koncentrirat ćemo se na dvije ključne tražilice, no u vrlo kratko vrijeme neće biti tražilice na internetu koja će Vas moći zaobići, a prikaz na njima biti će jasan i atraktivan. Zbog korištenja najnovijih tehnologija, poveznice na vašu stranicu će izgledati atraktivno i na društvenim mrežama.

  at

  Elekoroničku poštu (e-mail) sa nazivom vaše tvrtke

  Profesionalna e-mail adresa na domeni s imenom vaše tvrtke (npr. info@tvojatvrtka.com) pruža Vam profesionalnost u komunikaciji s vašim klijentima i poslovnim partnerima. E-poštu možete slati i primati sa svih uređaja ili putem najmodernijeg webmail sučelja.

  Izrada web stranica

  Najviše standarde brzine i sigurnosti

  Vaša stranica, kao i vaša elektronička pošta, biti će savršeno brze i sigurne, u samo vrhu (top 6%) najsigurnijih stranica na internetu.
  Obzirom da imamo vlastiti lokalni poslužiteljski cashing, nemate potrebe koristiti CDM-ove koji spuštaju sigurnost vaše stranice i prisluškuju sve komunikacije.

  Izrada web stranica

  Usklađenost sa GDPR-om

  Sve stranice koje napravimo biti će apsolutno usklađene s GDPR-om.
  I ne samo to. VINS je podigao vlastitu hosting platformu, kako povjerljive informacije o vašim korisnicima ne bi bile prebacivane izvan EU, prisluškivane, analizirane i korištene za reklamiranje vaše konkurencije.
  Budite mudri. Vaši podaci su samo vaši!

  Izrada web stranica

  Mogućnost nadogradnje

  Bez obzira želite li svoju novu stranicu nastaviti dograđivati sami ili ćete željeti da Vam mi napravimo nove funkcionalnosti, poput kotakt obrazaca, landing stranice za marketinške akcije, web trgovine, kalendara, e-mail platforme za slanje, SEO i SEM podrške i automatizacije, pa čak i vaše vlastite kolaboracijske platforme u oblaku. To je na vašoj stranici moguće uz minimalne dodatne troškove.

  Izrada web stranica

  Ekspertnu podršku

  U našoj korisničkoj podršci ne rade nekvalificirani telefonisti. Svaki naš djelatnik je stručnjak za svoje područje, pa je tako podrška izrazito učinkovita. Naši ljudi će vam uvijek rado pružiti upute i savjetovanje u području IT-ja, marketinga, prodaje ili web dizajna.
  Ovo smatramo izrazito važnim, jer brzom i kvalitetnom podrškom osiguravamo da vaša stranica, kao i druge usluge, uvijek bude zdrave i dostupne, te tako stimuliramo poslovni rast i zadovoljstvo svih naših korisnika.

  1X Hosting Illustration 05
  Izrada web stranica

  Koliko me to ukupno košta?

  Izrada stranica je 100 kuna jednokratno (PDV uključen)

  Web & Mail smještaj 2GB (uz dva mjeseca bez naknade) je 200 kuna godišnje (PDV uključen)

  Ako ste poslovni subjekt u RH, možete dobiti svoju besplatnu .hr domenu, ili kupiti naplatnu domenu po standardnom cjeniku.
  Registracija naplatnih domena plaća se avansno.

  Registracija na tražilicama u ovoj ponudi se ne naplaćuje.

  Vrijednost ove usluge prema redovitom cjeniku je 840 kuna. Za vas uz godišnji web i mail hosting, promotivna cijena s PDV-om je samo 300 kuna!

  Ponuda vrijedi samo za jednu stranicu. Jedna osoba je ne može iskoristiti više puta.

   

  Požurite! Do isteka ponude je još:

  Day(s)

  :

  Hour(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Share This