+385919496432 info@vins.hr

Start

Start paket namijenjen je tvrtkama u osnivanju, tvrtkama koje obavljaju lokalne uslužne djelatnosti i manjim tvrtkama s proizvodnim djelatnostima koje tek počinju digitalizaciju i svoju prisutnost oglašavanjem na internetu.

 

VINS START PAKET

Start uz minimalne troškove

Kome je namijenjen Start paket?

Jednostavna prezentacija na internetu idealna je za tvrtke u osnivanju, te manjim tvrtkama sa lokalnom ponudom koje do sada nisu imale nikakvu ili vrlo slabu digitalnu prisutnost.

U Start paketu, dobit ćete 3 web stranice na Vašoj domeni. Glavnu stranicu koju će vidjeti Vaši potencijalni kupci i partneri kada pretražuju internet, te dvije stranice sa uvjetima korištenjima i izjavom o privatnosti koje su nužne ne samo za regulatornu usklađenost, nego su i preduvjet za vaše digitalne reklamne aktivnosti, pa čak i profile na društvenim mrežama, koji da bi bili prihvatljivi za reklamiranje potrošačima moraju sadržavati ove stranice. Sadržaj izjave o privatnosti napisat ćemo mi, jer je direktno vezan uz tehnologije koje se na stranicama koriste.

Kako do Start paketa na vlastitoj adresi vašatvrtka.hr ili vašatvrtka.com?

U samo tri koraka i najčešće već 24 sata nakon ugovaranja, vaše stranice i elektronička pošta biti će spremni za prezentaciju na internetu!

Uvodni razgovor

U 30 minutnom razgovoru razmijenit ćemo potrebne informacije ideje i sadržaj nužne za izradu stranice.

Implementacija

Pričekate 24 sata da naši stručnjaci naprave Vašu stranicu.

Odobrenje objave

Pregledate stranice koristeći zaprimljene pristupne podatke i odobrite objavu. Sada je Vaša stranica vidljiva na internetu.

Vaš Start paket uključuje:

Web stranice

Web stranice u vašem paketu uključuju glavnu stranicu sa informacijama o Vama i Vašim proizvodima, stranicu s uvjetima korištenja i stranicu sa izjavom o zaštiti osobnih podataka.

Adrese elektroničke pošte

V5 sandučića elektroničke pošte sa po 1GB prostora i beskonačan broj aliasa (adresa elektroničke pošte) na vašoj domeni (vašatvrtka.hr), te pristup vašim sandučićima putem IMAP i SMTP ili WEBMAIL sučelja.

24 satnu podršku

Vaš paket uključuje 24 satnu podršku telefonom, elektroničkom poštom ili obrascem za podršku, te do dvije promjene na stranicama mjesečno.

Neograničen promet

Ne morate brinuti o dodatnim troškovima poslužitelja, jer je sav promet koji ostvari Vaša stranica ili poslužitelj elektroničke pošte za vas besplatan.

GDPR usklađenost

Bez obzira na sadržaj vaše stranice, pobrinut ćemo se da je ona usklađena sa GDPR i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Najviše standarde sigurnosti

Vaše web stranice i poslužitelj elektroničke pošte biti će zaštićeni certifikatima, anti-spam i anti-virusnom zaštiom te višeslojnim vatrozidom.

Za više informacija o uvjetima pružanja usluge pročitajte na stranicama Uvjeta korištenja.

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite nam svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

Share This