+385919496432 info@vins.hr

Concure

Za tvrtke u visoko kompetitivnoj industriji ili tvrtke koje žele agresivno nastupiti i nametnuti se na tržištu, pripremili smo Concure paket. 

 

VINS CONCURE PAKEZaT

Za agresivne digitalne kampanje

Što je Concure paket?

Ovaj paket je namijenjen tvrtkama s agresivnom strategijom digitalnog marketinga i željom za preuzimanje penetracije na visoko kompetitivnom tržištu u rezidencijalnom segmentu.

Osim čvrste platforme za digitalnu komunikaciju i prezentaciju na internetu, te podizanja popularnosti stranica kao u Rule paketu, Concure paket posebno je prilagođen simultanim kampanjama na društvenim mrežama, marketingu i programima vjernosti kroz kanale elektroničke pošte.

Uz stranice koje će detaljno opisati vaše proizvode i usluge, integraciju sa već postojećim profilima na društvenim mrežama, mogućnost vođenja vlastitog blog-a, mogućnost financiranja putem reklama, te ponude i prodaje proizvoda (pod određenim uvjetima), detaljne analize posjećenosti i SEO analize ponašanja Vaših korisnika i konkurencije, ovaj paktet pretstavlja vašu osobnu digitalnu platformu za agresivne marketinške aktivnosti.

Najveći dio naših aktivnosti u ovom paketu predstavlja rad na podizanju vaše reputacije, koja kod agresivnog oglašavanja na internetu predstavlja SVE!

Kako do Concure paketa?

Implementaciji Concure paketa zbog kompleksnosti i brojnih aktivnosti pristupamo projektno.

Uvodni razgovor

U uvodnom razgovoru razmijenit ćemo najnužnije informacije za početak projekta.

Posjet vašoj tvrtki

Kako bi što bolje razumjeli Vaše proizvode, želje i potrebe, voditelj projekta u pratnji stručnjaka posjetit će vašu tvrtku, te definirati projektni čarter.

Projekt

Voditelj projekta detaljno će raspisati projektne aktivnosti, sastaviti timove odgovorne za svaki tok projekta, te definirati vremenski plan i troškovnik.

Implementacija

Po završetku planiranja i razvoja unutar projekta, pristupamo implementaciji.

Edukacija

Prije završetka projekta, osposobit ćemo tim vaših ljudi za potrebna digitalna znanja i alate potrebne za upravljanje vašom novom digitalnom platformom.

Vaš Concure paket uključuje (a nije ograničen) na:

Web stranice

Stranice visoko prilagođene vašim potrebama.

Elektroničku poštu

Implementacija višestrukih poslužitelja e-pošte za vaše korporativne potrebe i marketinške komunikacije

24 satnu podršku

Vaš paket uključuje 24 satnu podršku telefonom, elektroničkom poštom ili obrascem za podršku.

Neograničen promet

Ne morate brinuti o dodatnim troškovima poslužitelja, jer je sav promet koji ostvari Vaša stranica ili poslužitelj elektroničke pošte za Vas besplatan.

GDPR usklađenost

Bez obzira na sadržaj Vaše stranice, pobrinut ćemo se da je ona usklađena sa GDPR i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Najviše standarde sigurnosti

Vaše web stranice i poslužitelj elektroničke pošte biti će zaštićeni certifikatima, te višeslojnom zaštitom (vatrozidom).

Lokalnu statistiku

Odmah po objavi stranica, počet ćemo mjeriti njenu posjećenost. Kroz ovu statistiku moći ćete vidjeti popularnost Vaših proizvoda u odnosu na druge, te tako pratiti napredak i učinak koje ostvaruju Vaše SEO aktivnosti i reklamne kampanje.

SEO izvještaj

Mjesečni izvještaj o pretragama ključnih riječi, Vašoj poziciji i poziciji Vaše konkurencije u odgovoru na te pretrage, s izvještajem o napravljenim promjenama i dodatnim opcionalnim prijedlozima za unaprijeđenje. Osim izvještaja, svaki mjesec za Vas ćemo napraviti ponovnu analizu ključnih riječi, kako bi izbacili one koje su postale manje interesantne i uveli nove sukladno promjenama na tržištu kao što su sezonalnost, trendovi, novi razvoj, ali i odgovori konkurencije.

Vođenje aktivnosti na društvenim mrežama

Uz inicijalno uređenje profila na društvenim mrežama, u paket je uključeno vođenje kampanja na njima. Budžet za reklamne kampanje određujete sami, no mi ćemo Vas svakako savjetovati o preporučenom iznosu, ovisno o željenom dosegu Vaših reklama.

Vođenje aktivnosti marketinga e-poštom

Za vas ćemo upravljati aktivnostima marketinga elektroničkom poštom, komunikacijama programa vrijednosti, kao i drugih aktivnosti masovnog slanja elektroničke pošte, kao što su na primjer dostava e-računa, ili druge komunikacije koje zahtijevaju personalizaciju poruka i privitaka.

Kolaboracijsku platformu bazirana na Nextcloud tehnologiji

Vaše aktivnosti zavrjeđuju i jaku platformu za kolaboraciju, razmjenu podataka, zajednički rad na projektima, dokumentima, stranicama, zaštitu od havarije, video konferencije te sustav za geolokaciju. Korištenjem Nextcloud tehnologije, uz naš dodatak ojačanja sigurnosti dodatnim vatrozidom te obrnutim proxy-jem dobit ćete apsolutno sigurnu i samo vašu platformu za kolaboraciju. Jer odavno znate da korištenje kolaboracijskih platformi multinacionalnih kompanija stvaraju noćnu moru vašoj sigurnosti, a vi ne samo da želite imati svoje podatke pod kontrolom, želite i mirno spavati.

Edukaciju vašeg tima

Osim edukacije usmjerene na korištenje novih alata i Vaše digitalne platforme, vašim zaposlenicima prenijet ćemo izuzetno zanimljiva dodatna digitalna znanja, te održati edukaciju o sigurnosti na internetu, te najčešćim metodama hakera i drugih zlonamjernih radnji koje ugrožavaju osobnu i korporativnu sigurnost na internetu.

Za više informacija o uvjetima pružanja usluge pročitajte na stranicama Uvjeta korištenja.

Naručite besplatno savjetovanje bez obveze!

Ostavite svoj kontakt i javit ćemo Vam se za besplatno savjetovanje!

Share This